top of page

Vill du jobba med oss?

Söker du en plats att utveckla och driva din verksamhet på?

Creative Beauty är en salong där duktiga företagare möts och tillsammans jobbar och driver sina egna verksamheter. Team känsla och samarbete är prio ett hos oss. Vi söker dig som är skicklig inom ditt område och som vill vara med och representera Creative Beauty. Vi står endast för kvalité så utbildning och drivkraft att utvecklas är ett måste!

Just nu har vi 2 rum lediga för uthyrning. Rum nr 1 är på halvtid och delas med en annan terapeut. Rum nr 2 hyrs på heltid.

Exempel på yrken som är av intresse • Frisör • Nagelterapeut • Hudterapeut • Psykolog • Hälsorådgivare • Tatuerare • Massör • Naprapat • Kiropraktor • Nagelteknolog • Vaxningsterapeut • Fotvård • Injektionsbehandlingar • Skönhetsterapeut • Fransstylist • Hud & Spa terapeut

Jobbar du inom något annat område inom skönhet så är även det av intresse!

Tveka inte att höra av dig, lämna ett meddelande på creative.beauty@hotmail.com

Med Vänliga Hälsningar

Team Creative Beauty


Aktuellt 
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Instagram Ikon
  • Facebook - svarta cirkeln
bottom of page