top of page

Spraytan 

Bronzing/Spraytan anpassad efter din egna hudton. På plats kommer vi fram till vilken nyans och ton som passar dig och dina önskemål bäst. Behandlingen utförs endast av diplomerad personal, så hos oss är du i trygga händer oavsett om det är din första gång eller inte. Tänk på att undvika användning av tvål och oljebaserade produkter samma dag som din bronzing. Använd inte heller fuktgivare, parfym, deodorant eller smink samma dag som du utför behandlingen, då resultatet kan bli ojämnt.

 • Vad är Microblading/kosmetisk tatuering?
  Kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering (även kallad handmetoden eller 3D) PhiBrows teknik är otroligt unik och ger ett mycket naturtroget utseende som ser fantastiskt naturligt ut.
 • Phibrow
  Här på Creative Beauty jobbar vi med Phibrows tekninker. Amanda Ekström är utbildad av Guisselle Cures (master inom Phi Brows i Sverige). MicrobladingAcademy Branko Babic är den äldsta microbladingskolan i Europa. Microblading kommer ursprungligen från Kina men Branko har anpassat tekniken till europeiska kvinnans estetik. PhiBrows pigment är de första pigmenten i världen som inte innehåller tungmetaller och ej heller har järnoxid som bas. PhiBrows teknik används över hela världen och PhiBrows logotyp är en symbol för prestige, överlägsen teknik och utrustning.
 • Hur går en behandling till?
  Inför första besöket Kom gärna osminkad, utvilad och utan stress. Så gör vi vårt allra bästa för att ta hand om just dig. Formen bestäms och ritas ut genom att vi använder oss av ”det gyllene snittet” ett beräkningssätt för symmetri. Pigmentet appliceras sedan in i ytskiktet av dermis med hjälp av steriliserade verktyg. Färgen på pigmentet väljs ut så att de matchar dina naturliga hårstrån eller din ögonbrynsfärg. För att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt tatuerar vi in strån som följer din naturliga strå riktning. Färgen kan upplevas som extremt mörk under de första 5-7 dagarna. Försök inte under några omständigheter själv ta bort pigmentet för att du upplever dom som för mörka. 7 dagar senare, försvinner 40 till 50% av dess intensitet och färgen blir några nyanser ljusare.
 • Vad händer dagarna efter mitt första besök?
  Brynen har först efter 28 dagar läkt helt. Så efter en månad är det dags att komma på återbesök för att göra en ”touch up”. Det är normalt att 10–15% av de dragna linjerna har försvunnit sen den första behandlingen så nu görs en korrigering av den färg som lossnat. Har man problematisk och fet hy kan ytterligare korrigeringar behövas för att resultatet ska bli bra. Om rekommenderad eftervård och skötsel av brynen ej följs kan 80% av alla streckförsvinna. Andra faktorer som kan påverka ditt resultat är exponering av sol,svett, fet hy osv.
 • Vilka garantier finns det för hållbarhet?
  Ditt slutresultat beror på: -Hudkvalité -Efterbehandling -Exponering Detta är faktorer som din PhiBrow Artist ej kan styra över, vi kan alltså ej ge några garantier för slutresultatet av behandlingen.
 • Återbesök
  Återbesöket är ENDAST till för dig som gjort dina ögonbryn hos oss på Creative Beauty. Ett återbesök ingår i priset. Den bör ske tidigast efter 1 månad från behandlingstillfället, dock inom 90 dagar. Efter 90 dagar är återbesöket förbrukat. Vid återbesök efter 90 dagar får du boka "Påfyllning inom 6 mån" eller "Påfyllning inom 2 år”
 • Gammel tatuering/Microblading
  OBS! Har du en gammal tatuering eller pigmentering så MÅSTE du skicka skarpa och tydliga bilder för bedömning och godkännande. Det är inte säkert vi kan hjälpa dig. Kommer du med ett gammalt arbete vi inte har fått sett och godkänt innan så har vi rätten att neka dig behandling och kommer tyvärr att debitera dig för den bokade tiden.
 • Mediciner
  Kosmetisk pigmentering kan inte göras om du medicineras med blodförtunnande mediciner, så som Waran, smärtstillande mm. Rådfråga alltid med din läkare vid osäkerhet. Är du under behandling utav Roaccutan (acne medicin) måste du vänta minst 6 månader efter avslutad behandling innan du kan pigmentera dina ögonbryn.
 • Gravid & ammning
  Kosmetisk pigmentering utförs INTE om du är gravid. Vid amning går det dock bra, men bedövning då inte användas
 • Vad ingår i priset?
  I priset ingår behandling, ett återbesök inom 90 dagar samt allt du behöver för att ta hand om brynen efter dessa besök.
bottom of page