top of page
Pedikyr

Sommaren är precis runt hörnet och snart kommer vi alla att ta på oss våra favoritsandaler och springa barfota på stranden. Detta betyder att det är dags att boka en tid för att få fötterna ur gömmorna och komma i sommarform! En pedikyr är ett bra sätt att skämma bort dig själv och kommer att lämna dig med mjuka, släta sulor och  glänsande naglar i din favoritfärg som lyser upp tårna.

Fördelar med massage

Massage har en mängd olika positiva effekter, men också på vårt psykiska välmående. Fotmassage är avslappnande och motverkar stress. Det hjälper kroppen att slappna av och ger dina muskler en chans för återhämtning. Detta tack vare den ökande blodcirkulationen och massagens stretchande effekt.

Sammanfattning 

  • Ökad rörlighet

  • Förbättrad blodcirkulation

  • Förbättrad återhämtning

  • Minskad värk i fötterna

  • Ökar dina ”glädjehormoner” och minskar dina stresshormoner

Vi erbjuder EJ medicinsk fotvård, endast pedikyr. Detta innebär att vi endast behandlar friska fötter! 

Våra tjänster 

Mini Pedikyr (Lackning ingår)

60 min, 650:- 

Neutraliserande fotbad, 30min filning, formning av nagel, nagelbandsremover, nagelbandsvård, polering och lackning med valfri färg. Permanent lack som härdas i UV-ljus. En lättare förstärkning som ger nageln lyster och glans i 3-4 veckor. Finns i över 300 populära nyanser! Behandlingen avslutas med REQs exklusiva och vårdande nagelolja med Myrra och Avokado.

Pedikyr spa (Utan lackning)

60 minuter, 600:- 

Neutraliserande fotbad, filning och formning av nageln. Nagelbandsremover, peeling, filning med pedikyrfil på torra områden och förhårdnader, värmande oljekur, kylande djupfuktare, massage med vårdande lotion, nagelbandsvård och polering av den naturliga nageln.

Klassisk pedikyr (Lackning ingår)

90 minuter, 695:- 

Filning och formning av nageln. Nagelbandsremover, peeling, värmande oljekur, kylande djupfuktare, massage med lotion, nagelbandsvård, polering och lackning med valfri färg eller fransk manikyr.

Lyxpedikyr (Lackning ingår) 

110min 750:- 

Neutraliserande fotbad, filning och formning av nageln. Nagelbandsremover, peeling, värmande oljekur, kylande djupfuktare, massage med lotion, nagelbandsvård, polering och lackning med valfri färg eller fransk manikyr.

bottom of page