top of page
Avslappnande ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar

Välmående - inifrån och ut

Välkommen en trappa ner på Creative Beauty. Här hittar du en lugn miljö för avkoppling och inre välmående. Här får du en stund för ro och återhämtning. Vi hjälper dig att ta hand om din kropp och själ. Härliga ansiktsbehandlingar, massage och vaxning. Vår hudterapeut Hanna är yrkesmedlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund

ansiksbhadlingar

Ansiktsbehandlingar

Bra hudvård handlar om så mycket mer än produkter och vad som sker på ytan. Det är djupare än så. Rätt hudvård har kraften att stärka självkänslan, öka självförtroendet och i slutändan förbättra livskvaliteten. Jag erbjuder kundanpassade behandlingar och rådgivning för dig och din hud! 

 

Vårt ansikte påverkas mycket av yttre faktorer såsom sol, vind och regn. Just därför är det extra viktigt att ge ditt ansikte näring och omtanke. Hudens yttersta lager består av döda hudceller som kan blockera porerna och förhindra huden från att andas. En ansiktsbehandling rengör på djupet, exfolierar och ger näring så att ditt ansikte kan återfå sin naturliga lyster. Det gör också att din hud lättare kan ta till sig ämnen från vårdande produkter.

Jag erbjuder behandlingar som bland annat riktas mot fukt, akne, ärr eller djuprengöring. På Creative Beuaty anpassar vi behandlingen efter dina behov och önskemål. Du är alltid välkommen att rådfråga mig kring vilken behandling som kommer passa dig bäst.

thumbnail_20230612_120702_edited.jpg
Sfba525977a2843b49e7b3757f6170712y.jpg

FÖLLINGE

Hela serien är vegansk och innehåller i snitt 76% ekologiska ingredienser (vatten ej inräknat) Föllinges ledord har sedan starten varit Harmoni, Balans och Skönhet..

Sfa435b02efe7473bb4986a74bbf01f6eP (1).jpg

Cathartica

"Någonstans på det oändliga nätet hittade jag det perfekta namnet. Cathartica. Som betyder renande. Och det är ju mitt mål med behandlingarna jag erbjuder. Att det ska vara renande för både kropp och själ att komma till mig. För du är välkommen precis som du är, men målet är att du ska känna dig lättare och mer avslappnad när du lämnar ♡

Massage 

 

Massagen utsöndrar "lugn och ro" hormonet oxytocin, som är ett antistresshormon, vilket är bra för välbefinnandet och för motverkandet av stress. Massagen ger också ett ökat lymfflöde och ökad blodcirkulation. Immunförsvaret blir starkare och hormonutsöndringen påverkas positivt. Smärtor, stelhet och trötthet i musklerna motverkas av massagen, då det ofta beror på en lokal blodbrist, sammanväxningar och knutor i musklerna.

Fördelar med massage

Massage har en mängd olika positiva effekter på kroppens muskulatur, men också på vårt psykiska välmående. Klassisk massage hjälper kroppen att slappna av och ger dina muskler en chans för återhämtning. Detta tack vare den ökande blodcirkulationen och massagens stretchande effekt.

Sammanfattning 

  • Ökad rörlighet

  • Förbättrad blodcirkulation

  • Förbättrad återhämtning

  • Minskad värk i kroppen

  • Ökar dina ”glädjehormoner” och minskar dina stresshormoner

Massage

Sockring

Raka ej innan behandling. Detta är en tillfällig hårborttagning, alltså ej permanent. För och efterbehandling är extremt viktigt, så kom nyduschad. Hygien är väldigt viktigt för att förebygga infektioner. Det är vanligt att allt hår kanske inte följer med efter första behandling. Detta pga att vissa hår inte vuxit ut helt än, efter tidigare vaxning eller rakning och är därmed för korta för att fästa i vaxet. Håret får vara minst 5 mm långa innan besök, annars greppar inte vaxet om hårstråt. Det går bra att vaxa sig under menstruation och graviditet, kom då ihåg att smärttröskeln kan upplevas något intensivare.

 

Efter din behandling 

Ha lösa och sköna kläder då det inte ska vara skavsamt efteråt. De 24 timmar som följer kommer din hud att vara känslig och porerna öppna. Använd kläder i bomull och duscha i svalt vatten. Undvik att bada i pool med klorerat vatten. Undvik solexponering, varken i direkt solljus eller solarium. Vänta 24 h med träning och tätt åtsittande kläder. Använd inte parfymerade krämer eller andra hudprodukter. På så sätt skyddar du din hud mot bakterier och en eventuell infektion. Skrubba gärna benen efteråt med skrubb-handske för att undvika inåtvända hårstrån.

Vaxning
Fästpunkt 1
bottom of page