top of page

Vill du jobba med oss?

Är du nagelterapeut och vill jobba med REQ:s spännande produktsortiment? Jag söker nu 2 stycken nagelterapeuter med SANSA godkänd utbildning som vill jobba med oss! Creative Beauty en allt- i- ett salong som är placerad öst på stan. Salongen har premiär 10 december och hela lokalen är helt nyrenoverad. Du har chansen att vara med från start! Vi har endast produkter och tjänster av högsta kvalité. Tjänster vi erbjuder är bland annat, frisör, naglar, spraytan, microblading, tandblekning och hårborttagning. Vi utbildar även framtidens nagelterapeuter och här hittar du REQ butik med nagel

produkter både till proffs och konsument.

Vi söker dig som vill hyra en plats i vår salong. Möbler ingår i hyran (nagelbord, kundstol, jobbstol, utsug) Är du driven, gillar utmaningar och brinner för nagelterapeut yrket då är du rätt person för oss! För mer info kontakta mig på amanda-ekstrom@hotmail.com


Aktuellt 
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Black Instagram Ikon
  • Facebook - svarta cirkeln
bottom of page